News
Loading...

海底奇兵2

的故事發生在上集的一年後,小丑魚馬倫(Marlin)   (劉青雲) 與兒子MO仔(Nemo),陪老友多莉(Dory)  (毛舜筠)
遠赴加州海岸線尋親,聯同一班᪂朋友,齊齊經歷一場刺激的海底大冒險
海底奇兵2歷險歸來,失魂魚多莉本來跟住馬倫和Mo仔兩父子安安樂樂過日子,但一次目睹魔鬼魚大遷徙行動,竟然令無乜記性的多莉突然閃現零碎回憶片段,意識到自己與父母失散多年,於是決心展開尋親大行動,仲拉埋馬倫和Mo仔落水,一齊向加州海岸進ⓐ,仲᭷鯨鯊沙汾妹(小儀)、白鯨比利(坤哥)七爪魚阿亨(King   Sir)等一大班朋友傍住冒險,仲有歌神張學友驚喜客串!
最終多莉能否揭開身世之謎?定係轉個頭又再乜都唔記得晒?
Share on Google Plus

About gogobuying.com

時尚生活資訊網站 www.gogobuying.com於2013年已開始營運,一直向讀者提供最新的生活消費資訊,並獲不少讀者支持。
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 意見 :

張貼留言